Ik ben weg

Ik ben weg Nieuw toneelstuk van Ger Thijs voor Het Toneel Speelt, met Mark Rietman als geslaagd kunstenaar in geestelijke nood, die bezoek krijgt van zijn oude vriend, ook een kunstenaar, maar dan een mislukte. Ooit deelden zij samen een vrouw. Met ouderwets realistisch teksttoneel biedt Thijs degelijk vermaak, maar hij graaft ook diep en gedreven. Peter Blok speelt een onvergetelijke klunskop. Waar Blok davert, neuzelt Mark Rietman, met understatements die tot nadenken stemmen. Tournee t/m 1 dec. Inl. 020-6269550, www.hettoneelspeelt.nl. Foto Deen van Meer 'Ik ben weg' door Het Toneel Speelt tekst: Ger Thijs regie: GerThijs op de foto vlnr.: Mark Rietman (Henry) en Alice Reys (Saskia) alle rechten voorbehouden bij gebruik naamsvermelding verplicht foto en auteursrecht fotograaf Deen van Meer Beroepsvereniging van fotografen GKÄ Oudezijds Voorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van

Nieuw toneelstuk van Ger Thijs voor Het Toneel Speelt, met Mark Rietman als geslaagd kunstenaar in geestelijke nood, die bezoek krijgt van zijn oude vriend, ook een kunstenaar, maar dan een mislukte. Ooit deelden zij samen een vrouw. Met ouderwets realistisch teksttoneel biedt Thijs degelijk vermaak, maar hij graaft ook diep en gedreven. Peter Blok speelt een onvergetelijke klunskop. Waar Blok davert, neuzelt Mark Rietman, met understatements die tot nadenken stemmen.

Tournee t/m 1 dec. Inl. 020-6269550, www.hettoneelspeelt.nl.