Art Brut

Art Brut Zanger Eddie Argos van de Engelse groep Art Brut is de eeuwige student kunstgeschiedenis, vrolijk verdwaald in de rock & roll. Debuutsingle Formed a band was een conceptueel kunstwerk op zich, geschreven en opgenomen in een kwartier en opgetrokken rond de tekstregel “Look at us! We formed a band!” De titel van het tweede album It’s a bit complicated is veelzeggend: het viel niet mee om wéér twaalf van die leuke punkrockliedjes te verzinnen. Live zijn ze hilarisch. 5 okt 23u15 Tivoli De Helling, Utrecht. Inl 030-2311491 Art Brut

Zanger Eddie Argos van de Engelse groep Art Brut is de eeuwige student kunstgeschiedenis, vrolijk verdwaald in de rock & roll. Debuutsingle Formed a band was een conceptueel kunstwerk op zich, geschreven en opgenomen in een kwartier en opgetrokken rond de tekstregel “Look at us! We formed a band!” De titel van het tweede album It’s a bit complicated is veelzeggend: het viel niet mee om wéér twaalf van die leuke punkrockliedjes te verzinnen. Live zijn ze hilarisch.

5 okt 23u15 Tivoli De Helling, Utrecht. Inl 030-2311491