A Mighty Heart

A Mighty Heart Angelina Jolie en haar echtgenoot Brad Pitt, die de film coproduceerde, vroegen de Britse regisseur Michael Winterbottom voor A Mighty Heart, hun verfilming van de memoires van de weduwe van Daniel Pearl, de Amerikaanse journalist die in Pakistan werd ontvoerd en onthoofd. Hoewel de afloop vaststaat weet Winterbottom met zijn documentairestijl de film veel spanning te geven. Jolie overtuigt als de vrouw die niet wil toegeven aan de wanhoop. Regie: Michael Winterbottom. Met Angelina Jolie. In 22 bioscopen. A MIGHTY HEART (2007) Scene uit film foto: UIP Uip

Angelina Jolie en haar echtgenoot Brad Pitt, die de film coproduceerde, vroegen de Britse regisseur Michael Winterbottom voor A Mighty Heart, hun verfilming van de memoires van de weduwe van Daniel Pearl, de Amerikaanse journalist die in Pakistan werd ontvoerd en onthoofd. Hoewel de afloop vaststaat weet Winterbottom met zijn documentairestijl de film veel spanning te geven.

Jolie overtuigt als de vrouw die niet wil toegeven aan de wanhoop.

Regie: Michael Winterbottom. Met Angelina Jolie. In 22 bioscopen.