4 FESTIVAL

Mecca2Medina Photo Robin Hammond/iconphotos ph 07866 489 959 Islamic Hip Hop group Mecca2Medina in Wexthapstead, London. Pictured from left to right: Abdul Karim, Rakin Fetuga, Ishmael South . 27.03.07 Hammond, Robin

Mozaïek Ramadan Festival

Rotterdam: Lloyd Multiplein. T/m 7 oktober. Vanavond: 20.30u. Gratis. Inl: www.mozaiekfestivals.nl

Het Mozaïek Festival is een zesdaags evenement ter gelegenheid van de ramadan met iftars, muziekoptredens, filmworkshops voor jongeren, videovertoningen, kinderprogramma’s en stand-up comedy. In de geest van de ramadan staan de programma’s in het teken van culturele en religieuze kennismaking en uitwisseling. Vanavond het eerste optreden in Nederland van de populaire Engelse, islamitische hiphopband Mecca2Medina. Voorprogramma: Pearls of Islam.