1 uit eten met iens

Lo Stivale

Groningen, Nieuwe Ebbingestr. 79Telefoon (050) 312 07 64Keuken open elke dag vanaf 17.30u.Gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 18,00 euroCategorie: Verwennen

Een stukje Italië midden in de drukke winkelstraat. Je komt hier terecht in de klassieke Italiaanse restaurantcultuur: veel lichte kleuren, beelden en pilaren, en natuurlijk ontbreekt het melkwitte tafellinnen niet. Volgens chef-kok Antonio Etzi is de keuken klassiek Italiaans met een ruim aanbod aan vis- en vleesgerechten. Eindelijk eens geen pizza. De prijzen zijn hier en daar vrij hoog, maar dat neem je op de koop toe.

Uitstekend | Gisteravond weer eens hier gegeten en het was wederom geweldig. Voorgerechten, pasta’s, nagerechten, alles is zelfgemaakt. Wil je genieten van de echte Italiaanse keuken, dan moet je hier zijn. (02-09-2007 J. de K. te Kropswolde)

Uitstekend | Antonio, chef-kok/eigenaar kookt nou echt puur. Niet te veel fratsen maar wel topkwaliteit. Vooral van zijn visgerechten ben ik een liefhebber. Ook de wijnen zijn goed, geen poespas en passend bij de gerechten. De eigengemaakte tiramisu is niet te versmaden. (27-03-2007 P. J. W. te Hilvarenbeek)

Eet en recenseer mee opnrc.nl/iens