6 thuistheater

Viewmasters: de primeur van '54

View-o-rama thuispakket

www.vieworama.nl

Vieworama is een voorstelling van theatermakers Paulien Cornelisse en Chris Bajema waarbij gebruik wordt gemaakt van viewmasters: de revolutionaire 3D-techniek uit Amerika (dé primeur van 1954). De hele zaal kijkt in zijn eigen viewmaster naar getrainde 3D-acteurs. Volgens de theatermakers een overrompelende ervaring. En dan nu het goede nieuws: deze theatervoorstelling is ook exclusief thuis in de eigen huiskamer te bekijken. Bestel het Vieworama thuispakket en ontvang een Viewmaster en drie schijven met daarop de spannende detective Communisten in Zicht. Zie hoe het atoomgevaar ook úw wijk bedreigt. Het atoomgevaar dat overigens wordt uitgebeeld door een champignon, omhooggehouden door een van de twee 3D-acteurs. Een stereofonische cd met bijbehorend verhaal (onmisbaar voor begrijpelijkheid) wordt bij geleverd. Cultuur bij u thuis voor maar 20 euro. (VL)