5 Liggen

Ik kan 'm niet loslaten! Lichtkussen

Lichtkussen

www.charlesandmarie.com, vanaf 150 euro

„Mensen beginnen te lachen, pakken de kussen op en knuffelen het. Daarna kunnen ze het bijna niet meer loslaten...” Als je de tekst op de website van Charles en Marie moet geloven, is de kussen – harig en gevuld met ledlichtjes – niets minder dan de zon in je armen. Toch heeft zo’n warm, zacht, gloeiend kussen zeker charme. Om stiekem te lezen onder het dekbed. En ben je die leeftijd voorbij: dan als hip accessoire bij een van de vele komende late night herfstborrels met vrienden. Of gewoon voor op de bank. Werkt met batterijen of adapter. Kussens zijn verkrijgbaar in de kleuren Glamourous Gold, Powerful Pink en Wonderful White. Surf zeker even rond op de site van Charles en Marie. Ze noemen zich de ‘eerste lifestyle navigator met up-to-date en goedgeorganiseerde info over wat er te doen is op de spannendste plekken in de wereld’. Du-huh. Maar wel leuk. (JvG)