1 uit eten met iens

De Gard

Stellendam, mr. Iman Caustraat 4Telefoon (0187) 499 092Keuken open 18.00-22.00 uur , ma-di geslotenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 47,50 euroCategorie: Verwennen

Bij restaurant De Gard is het allemaal een beetje anders. Er is geen menukaart: Ron en Anja Deelen voeren je mee in een culinaire droom. Gastvrouw Anja is meer dan uitstekend en Ron is een droomkok. Hij vertelt wat hij wil bereiden, bijvoorbeeld gemarineerde zalm in gremola. En lust je geen zalm? Dat is geen probleem, dan weet Ron net zo makkelijk en lekker iets anders te bereiden.

Uitstekend | Je bent hier echt uit. Er heerst een prima sfeer, er is een goede gastvrouw, uitstekend wijnarrangement en prima keuken met verrassende creaties. Geen kaart; geen bezwaar. Onze tip: geef je over en laat het gebeuren. (31-08-2007 J. A. te Hellevoetsluis)

Uitstekend | Ik heb hier zwezerik met paling in dragonsaus gegeten. Al had ik nog nooit zwezerik gegeten, het smaakte naar meer. De combinatie met de paling was voortreffelijk. Ook het nagerecht was heerlijk. Kortom, het was perfect. (12-04-2006 M. van der J. te Rotterdam)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens