Wij willen één Korea

Wij willen één Korea De verzoening van beide Korea’s is een kwestie van tijd. Vandaag gaat de president van het Zuiden op bezoek in het Noorden. pagina 4 en 5 Zuid-Koreaanse studenten met maskers van Kim Jong-il en Roh Moo-hyun. Foto AP/Ahn Youngjoon South Korean students wearing masks of South Korean President Roh Moo-hyun, right, and North Korean leader Kim Jong Il perform during a rally demanding to put on the agenda for human right in North Korea in the planned two Koreas summit in front of the government complex in Seoul, Wednesday, Sept. 19, 2007. 2007. A team of South Korean officials crossed into North Korea Tuesday for talks with North Korean officials to work out details of the next month's summit of their leaders.(AP Photo/Ahn Young-joon) Associated Press

pagina 4 en 5