Spurs ontsnappen aan nederlaag

TOTTENHAM, 2 okt. De Engelse voetbalclub Tottenham Hotspur van trainer Martin Jol heeft gisteren in blessuretijd toch nog een punt overgehouden aan het duel met middenmoter Aston Villa: 4-4. Bij Aston Villa stond Wilfred Bouma in de basis. De Spurs kwamen in de eerste helft nog op voorsprong, maar voor rust stond het al 1-3. De Nederlandse trainer, die door tegenvallende resultaten onder druk staat, kwam nog verder in de problemen na de 1-4. Maar na treffers van Pascal Chimbonda en Robbie Keane (penalty) leefde de hoop in het White Hart Lane-stadion weer op. Younes Kaboul maakte uiteindelijk op de valreep nog gelijk. Ondanks het veroverde punt blijft Jol met Tottenham, dat gisteren vanwege het 125-jarig bestaan in speciaal tenue speelde, op de achttiende plaats in de Premier League staan.