Radio Voorkeur

De Avonden. Gesprek met graficus Frank Dresmé over zijn project 360. Dresmé maakte nieuwe plattegronden van Amsterdam, die het mogelijk maken om op een avontuurlijke manier door de stad te dwalen. Verder bespreekt Karolien van Doorselaer, studente sociaal beleid, de video Liam van de Gentse kunstenares Elke Boon. Ook een gesprek met Maarten van den Elzen over het boek met cd De Madrigalen van Maarten, gedichten van Maarten van den Elzen op muziek gezet door Andries Clement en gezongen door Kamerkoor Musica Vocalis uit Uden. Radio 6, 19.00-22.00u.

Kunststof. Karin Giphart is singer-songwriter/auteur. Zij schreef een roman over de liefde van broer en zus voor één en dezelfde vrouw. Iets tussen broer en zus is de opvolger van Maak me blij, haar debuut uit 2005. Radio 1, 19.00-20.00u.

Casa Luna. Addy van den Krommenacker won als mode-ontwerper eind september de International Haute Couture Award 2007 en presenteerde daarna in de Fashion-week in Milaan zijn eerste prêt-à-portercollectie. Hij vertelt hoe hij van spijkerbroekenverkoper couturier is geworden. Radio 1, 0.02-0.45u.