Ingezonden bericht 11

ingez_11.jpgEn deze van Paula:

Ik ben in september 2005 in het gemeentehuis van New York getrouwd. Binnen 1 minuut was het huwelijk voltrokken! Verwacht geen romantische omgeving; verouderd interieur en afgebladderde muren is wat je krijg. ‘t Leek wel de set van Hill Street Blues!

Maar desondanks een hele leuke ervaring, ik zou het zo weer doen. Bij terugkomst in Nederland kreeg ik een onaangename verrassing; mijn achternaam bleek gewijzigd te zijn. De achternaam zoals ik die op het huwelijksformulier heb vermeld (mans naam-meisjesnaam) wordt door de gemeente aangemerkt als een nieuwe achternaam, dus een officiële naamswijziging. Balen! Het laatste woord is hier nog niet over gezegd, er is inmiddels een rechtszaak gaande. Dus let daar op als je van plan bent om in NY te trouwen!