1 uit eten met iens

Fujiyama

Amsterdam, Valkenburgerstraat 223Telefoon (020) 423 55 68Keuken open 16.30-22.30 uurJapanse keuken, laagste menuprijs 30,00 euroCategorie: Verwennen

De show aan de bakplaat is belangrijk in een teppanyakirestaurant. Behalve dat de kok goede uitleg geeft bij het eten, is hij ook grappig en hij doet de nodige kunstjes. Daarop valt niets af te dingen. Ook de bediening is erg vriendelijk. In het leuke en gezellige decor valt het eten niet tegen, de ribeye steak is erg lekker, de usuyaki (biefstukrolletje) is zelfs overheerlijk. Wel is de drankprijs helaas wat aan de hoge kant.

Uitstekend | Het was uitstekend. De bediening was zeer vriendelijk. We hebben nog nooit zo lekker teppanyaki gegeten als hier. Sfeervol restaurant met een opvallend mooi schilderij op de muur. Zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan. (06-07-2007 W. L. te Den Haag)

Uitstekend | Gisteren heerlijk gegeten bij deze nieuwkomer Fujiyama. Goeie service en spontaan personeel. We hebben een dinner for two genomen, voor maar zestig euro. En de overheerlijke usuyaki die daar bij hoorde is een echte aanrader. (12-06-2007 I. Z. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee via nrc.nl/iens