Vernieuwde beurspagina

De beurspagina ziet er vanaf vandaag anders uit: helderder, journalistieker en – in een deel van de oplage – kleuriger. Maandag tot en met vrijdag verschijnen de koersgegevens van alle in Amsterdam genoteerde aandelen en beleggingsfondsen, alsmede de belangrijkste buitenlandse beursindices, de renteniveaus op de geld- en kapitaalmarkt, de rente op staatsleningen en koersen van bankpapier in de belangrijkste valuta’s. Een selectie van buitenlandse aandelen verschijnt alleen nog op zaterdag. Hierdoor komt ruimte vrij om op de beurspagina een kolom met bedrijfsberichten op te nemen en een financieel achtergrondstuk. Het commentaar van Breaking views uit Londen blijft. Op zaterdag publiceren we naast de koersen ook tal van andere gegevens over aandelen en beleggingsfondsen. Aandelenkoersen zijn voortaan voorzien van een driehoekje dat omhoog wijst of naar beneden, al naar gelang de koersbeweging.

Redactie economie