HTC Tytn II

De meest volledige smartphone van dit moment is de HTC Tytn II. GPS, HSDPA, touchscreen en een compleet keyboard: deze titaan heeft alles wat je mobiele hartje begeert. Maar als je een week lang met zo’n patser op pad bent, is het enige wat je wilt een batterijoplader. Een goede manier om de HTC Tytn II uit te proberen is dit tekstje op de smartphone zelf te tikken. Deze gsm heeft een uitklapbaar (‘tilting’) scherm dat zo blijft staan dat het een perfecte kijkhoek heeft in verhouding tot het toetsenbord. De Tytn II verandert zo in een minicomputer, die dankzij de ingebouwde GPS-ontvanger ook als een navigatiesysteem is te gebruiken. Geen toestel met de wowfactor van een iPhone, maar een degelijke, bellende pda met een hoop standaardgeheugen (128 RAM/256 MB ROM). Lekker kantoortje spelen, zolang de batterij dat toelaat.

Marc Hijink

Meer testresultaten op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink