1 uit eten met iens

Restaurant Tolhuysch

OeJaagpad 1, OegstgeestTelefoon (071) 301 37 87Keuken open di-zo 12.00-14.30, 18.00-21.30, za geen lunchLaagste menuprijs 41,00 euroCategorie: Verwennen

De entourage mag er zijn: het schitterend gerenoveerde tolhuis ligt aan het water aan de rand van Oegstgeest. Het restaurant heeft heerlijke stoelen en een gezellige open haard die voor een prettige sfeer zorgen. De liefde en toewijding voor het vak zijn absoluut te proeven in de combinaties van de witte brigade onder leiding van chef-kok Erik Jansen. Toprestaurant! Perfecte cuisson en heerlijke smaakcomposities.

Goed | Afgelopen zondag een driegangen lunchmenu genoten. Goed van smaak waren o.a. de salade met krab en langoustine, zeeduivel en een petit grand dessert. Ook leuk waren de amuses. Het wijnarrangement wasniet heel bijzonder. (14-08-2007 R. van der A. te Benthuizen)

Uitstekend | Waanzinnig lekker gegeten. Tweemaal het 4-gangenmenu genomen en bijpassend wijnarrangement. We kregen een aperitief van het huis (champagne/ perziklikeur) en koffie na. Totaal 170 euro afgerekend en eerlijk, het was elke euro waard. (11-07-2007 A. H. te Leiden)

Eet en recenseer mee via nrc.nl/iens