De Parade

De Parade THEATER Tot zondag staat reizend theaterfestival De Parade in Rotterdam. Onder de tientallen voorstellingen zit Flater van De Vogelfabriek. Acteurs Sanne Vogel en Egbert Jan Weebers spelen karikaturen van zichzelf. „Zij spelen raak de voluptueuze hysterica in bimbo-bikini en de ‘soap-dj’ die het een paar weken met Katja mocht doen. Het is zuipen, snuiven en kotsen geblazen. De grenzeloosheid is troosteloos. Zo nu en dan raken de acteurs meer op dreef dan goed voor ze is. Maar in al zijn kolderieke vunzigheid zit Flater op de huid van deze tijd, waarin reality-tv de zelfvernedering tot norm verheft.” Isabella Steenbergen, 25 juni 2007. T/m 1 juli in het Museumpark, Rotterdam. Daarna in Den Haag, Utrecht, Amsterdam. Inl www.deparade.nl. Rotterdam, 24-06-07. Repetitie opname van 'n voorstelling over de Quarterlifecrisis van de theatergroep De Achterbank met Janna Fassaert, Tibor Lukacs, Serve Hermans en Gijs Naber, onder regie van Anna van der Heide. Te zien op de Parade. Foto Leo van Velzen NrcHb
De Parade THEATER Tot zondag staat reizend theaterfestival De Parade in Rotterdam. Onder de tientallen voorstellingen zit Flater van De Vogelfabriek. Acteurs Sanne Vogel en Egbert Jan Weebers spelen karikaturen van zichzelf. „Zij spelen raak de voluptueuze hysterica in bimbo-bikini en de ‘soap-dj’ die het een paar weken met Katja mocht doen. Het is zuipen, snuiven en kotsen geblazen. De grenzeloosheid is troosteloos. Zo nu en dan raken de acteurs meer op dreef dan goed voor ze is. Maar in al zijn kolderieke vunzigheid zit Flater op de huid van deze tijd, waarin reality-tv de zelfvernedering tot norm verheft.” Isabella Steenbergen, 25 juni 2007. T/m 1 juli in het Museumpark, Rotterdam. Daarna in Den Haag, Utrecht, Amsterdam. Inl www.deparade.nl. Rotterdam, 24-06-07. Repetitie opname van 'n voorstelling over de Quarterlifecrisis van de theatergroep De Achterbank met Janna Fassaert, Tibor Lukacs, Serve Hermans en Gijs Naber, onder regie van Anna van der Heide. Te zien op de Parade. Foto Leo van Velzen NrcHb Velzen, Leo van

Tot zondag staat reizend theaterfestival De Parade in Rotterdam. Onder de tientallen voorstellingen zit Flater van De Vogelfabriek. Acteurs Sanne Vogel en Egbert Jan Weebers spelen karikaturen van zichzelf.

„Zij spelen raak de voluptueuze hysterica in bimbo-bikini en de ‘soap-dj’ die het een paar weken met Katja mocht doen. Het is zuipen, snuiven en kotsen geblazen. De grenzeloosheid is troosteloos. Zo nu en dan raken de acteurs meer op dreef dan goed voor ze is. Maar in al zijn kolderieke vunzigheid zit Flater op de huid van deze tijd, waarin reality-tv de zelfvernedering tot norm verheft.”

Isabella Steenbergen, 25 juni 2007.

T/m 1 juli in het Museumpark, Rotterdam. Daarna in Den Haag, Utrecht, Amsterdam. Inl www.deparade.nl.