Oproep Potter

Oproep Potter foto AP Volgende week vrijdag zal de kinderpagina helemaal gaan over Harry Potter, tovenarij, uilen en bezemstelen. Want, op 11 juli gaat de verfilming van het boek Harry Potter en de Orde van de Feniks in de bioscopen draaien. Ook het Eigen Nieuws willen we graag vullen met jullie tekeningen van Harry, Feniksen en Hij die niet genoemd mag worden. Misschien heb je zelfs uitgedacht hoe Harry Potter en de Relieken des Doods, het zevende en laatste Harry Potter boek, zal eindigen. Ook dat willen we graag zien! Stuur uiterlijk maandag 2 juli jouw Pottertekening, -foto, -verhaal of -gedicht naar kinderpagina@nrc.nl of naar NRC handelsblad, Kinderpagina, Postbus 3372, 1001 AD AMSTERDAM In this undated photo released by Warner Bros. Pictures, actor Daniel Radcliffe as Harry Potter is shown in a scene from Warner Bros. Pictures' fantasy "Harry Potter and the Order of the Phoenix." Time Warner Inc., the world's largest media company, holds its annual shareholder meeting at its Warner Bros. film studio. The company is looking to Warner Bros. to score big with upcoming films such as "Ocean's 13" and "Harry Potter and the Order of the Phoenix." (AP Photo/Warner Bros. Pictures, Murray Close)
Oproep Potter foto AP Volgende week vrijdag zal de kinderpagina helemaal gaan over Harry Potter, tovenarij, uilen en bezemstelen. Want, op 11 juli gaat de verfilming van het boek Harry Potter en de Orde van de Feniks in de bioscopen draaien. Ook het Eigen Nieuws willen we graag vullen met jullie tekeningen van Harry, Feniksen en Hij die niet genoemd mag worden. Misschien heb je zelfs uitgedacht hoe Harry Potter en de Relieken des Doods, het zevende en laatste Harry Potter boek, zal eindigen. Ook dat willen we graag zien! Stuur uiterlijk maandag 2 juli jouw Pottertekening, -foto, -verhaal of -gedicht naar kinderpagina@nrc.nl of naar NRC handelsblad, Kinderpagina, Postbus 3372, 1001 AD AMSTERDAM In this undated photo released by Warner Bros. Pictures, actor Daniel Radcliffe as Harry Potter is shown in a scene from Warner Bros. Pictures' fantasy "Harry Potter and the Order of the Phoenix." Time Warner Inc., the world's largest media company, holds its annual shareholder meeting at its Warner Bros. film studio. The company is looking to Warner Bros. to score big with upcoming films such as "Ocean's 13" and "Harry Potter and the Order of the Phoenix." (AP Photo/Warner Bros. Pictures, Murray Close) Associated Press