Smokey Robinson

Smokey Robinson De gangmaker van het Tamla Motown-label is nog steeds actief. Smokey Robinson, zanger, componist, arrangeur, (co-)auteur van onvergetelijke liedjes als Shop around en The tears of a clown komt met een uitgebreide band en twaalf strijkers het Motown-gevoel terughalen. Hij schreef ook liedjes voor anderen: My girl (Temptations) en Get ready (Rare Earth) staan ongetwijfeld ook op het programma. Zijn latere solowerk viel erbij in het niet. 2 juli 20u30 Paradiso, Amsterdam. Res 020-6264521 Foto Reuters/Mario Anzuoni Smokey Robinson performs during the final of "American Idol" in Hollywood, California May 23, 2007. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES). EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO ARCHIVES. NO SALES. MAGAZINES OUT. NOT FOR SALE TO MAGAZINE PUBLISHERS.
Smokey Robinson De gangmaker van het Tamla Motown-label is nog steeds actief. Smokey Robinson, zanger, componist, arrangeur, (co-)auteur van onvergetelijke liedjes als Shop around en The tears of a clown komt met een uitgebreide band en twaalf strijkers het Motown-gevoel terughalen. Hij schreef ook liedjes voor anderen: My girl (Temptations) en Get ready (Rare Earth) staan ongetwijfeld ook op het programma. Zijn latere solowerk viel erbij in het niet. 2 juli 20u30 Paradiso, Amsterdam. Res 020-6264521 Foto Reuters/Mario Anzuoni Smokey Robinson performs during the final of "American Idol" in Hollywood, California May 23, 2007. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES). EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO ARCHIVES. NO SALES. MAGAZINES OUT. NOT FOR SALE TO MAGAZINE PUBLISHERS. REUTERS

De gangmaker van het Tamla Motown-label is nog steeds actief. Smokey Robinson, zanger, componist, arrangeur, (co-)auteur van onvergetelijke liedjes als Shop around en The tears of a clown komt met een uitgebreide band en twaalf strijkers het Motown-gevoel terughalen.

Hij schreef ook liedjes voor anderen: My girl (Temptations) en Get ready (Rare Earth) staan ongetwijfeld ook op het programma. Zijn latere solowerk viel erbij in het niet.

2 juli 20u30 Paradiso, Amsterdam. Res 020-6264521