Die Hard 4.0

Die Hard 4.0 Steeds spectaculairder wordt de actie in elk nieuw deel van de Die Hard-reeks rond de New Yorkse politieman John McClane, nonchalant gedreven gespeeld door Bruce Willis. Steeds onwaarschijnlijker wordt het ook dat hij al die actie overleeft, maar des te grappiger dus ook het jongste deel, 4.0 geheten aangezien het gaat om een cybercrimineel van gigantische proporties. Een ding staat buiten kijf: hoe hard de klappen ook zijn die hij krijgt, McClane gaat niet dood. Regie: Len Wiseman. Met: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long, Maggie Q. In: 100 bioscopen. PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION
Die Hard 4.0 Steeds spectaculairder wordt de actie in elk nieuw deel van de Die Hard-reeks rond de New Yorkse politieman John McClane, nonchalant gedreven gespeeld door Bruce Willis. Steeds onwaarschijnlijker wordt het ook dat hij al die actie overleeft, maar des te grappiger dus ook het jongste deel, 4.0 geheten aangezien het gaat om een cybercrimineel van gigantische proporties. Een ding staat buiten kijf: hoe hard de klappen ook zijn die hij krijgt, McClane gaat niet dood. Regie: Len Wiseman. Met: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long, Maggie Q. In: 100 bioscopen. PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION Frank Masi

Steeds spectaculairder wordt de actie in elk nieuw deel van de Die Hard-reeks rond de New Yorkse politieman John McClane, nonchalant gedreven gespeeld door Bruce Willis. Steeds onwaarschijnlijker wordt het ook dat hij al die actie overleeft, maar des te grappiger dus ook het jongste deel, 4.0 geheten aangezien het gaat om een cybercrimineel van gigantische proporties. Een ding staat buiten kijf: hoe hard de klappen ook zijn die hij krijgt, McClane gaat niet dood.

Regie: Len Wiseman. Met: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long, Maggie Q. In: 100 bioscopen.