6 Oplossen

Hij doet ’t niet! Wat nu?
Hij doet ’t niet! Wat nu?

Technische vragen

www.zolved.com

Bluetooth op je mobieltje. Daar schijn je de adressen op je laptop mee te kunnen binnenslurpen. Maar hoe? En VOIP of Voice Over Internet Protocol. Een hele mond vol inderdaad. Kun je het eten? Dan opeens weigert mijn iPod dienst. Wat nu? Zolved helpt je dit soort vragen te beantwoorden en lost digitale communicatie- en technische computerproblemen op. Heerlijk. Er is een gigantische database met bijna 65.000 onderwerpen. En kun je het daar niet vinden, dan mag je een beroep doen op de goeroes die zich aan Zolved hebben verbonden. Heldere en leesbare adviezen geven ze – voor wie Engels begrijpt althans – en lekker nuchter. Super is ook het gratis tooltje dat je kunt downloaden en waarmee je wizkids (wie heeft er niet zo’n neefje) op afstand in jouw computer kunt laten meekijken. ‘If we can’t help you fix it’, schrijft Zolved, ‘you should just take a hammer to it!’ (CJ)