Nóg een oorlog in Irak

Nóg een oorlog in Irak Turkije dreigt met een inval in het Koerdische noorden van Irak. De aanvallen van Koerdische separatisten kostten de afgelopen maanden tientallen Turken het leven. pagina 4 en 5 Foto AFP A rifle with PKK sign is pictured early in the morning 20 June 2007 at Amedia area in Northern Iraq, 10 km near Turkish border. Turkey declared several areas near the border with Iraq to be 'temporary security zones' in a sign of increasing activity in its campaign against Kurdish rebels. AFP PHOTO/MUSTAFA OZER
Nóg een oorlog in Irak Turkije dreigt met een inval in het Koerdische noorden van Irak. De aanvallen van Koerdische separatisten kostten de afgelopen maanden tientallen Turken het leven. pagina 4 en 5 Foto AFP A rifle with PKK sign is pictured early in the morning 20 June 2007 at Amedia area in Northern Iraq, 10 km near Turkish border. Turkey declared several areas near the border with Iraq to be 'temporary security zones' in a sign of increasing activity in its campaign against Kurdish rebels. AFP PHOTO/MUSTAFA OZER AFP

pagina 4 en 5