Hilton na vrijlating te gast bij Larry King

Los Angeles. De Amerikaanse Paris Hilton maakt woensdag haar opwachting in de talkshow van Larry King. Zij zal daar uit de doeken doen hoe zij haar bijna drie weken durende gevangenisstraf heeft ervaren. De 26-jarige erfgename van de Hilton- hotelketen komt morgen vrij. Ze zat bijna drie weken vast wegens het rijden zonder geldig rijbewijs. Dat was ze kwijtgeraakt wegens rijden onder invloed. Hoe zij het daar heeft gehad, vertelt ze woensdag aan Larry King. Hilton zou staan te popelen om haar verhaal te doen, aldus CNN, die zegt dat ze geen geld zal ontvangen voor het interview. De zender geeft concurrenten ABC en NBC het nakijken. Die waren al weken verwikkeld in een felle strijd om het eerste exclusieve interview met Paris. NBC zou haar zelfs 1 miljoen dollar hebben geboden, iets wat de zender zelf overigens ontkent.