Notebook met 19 inch scherm

Er mag dan behoefte zijn aan handzame, energiezuinige laptops, er zijn ook computergebruikers die juist het tegenovergestelde zoeken: een notebook dat alle eigenschappen heeft van een volwassen desktopcomputer en toch nog net mee te sjouwen is. De LG SG-900UP73K is de Hummer onder de draagbare computers. Dit monster met 19 inch beeldscherm werd afgelopen week

lg_19inch.jpgEr mag dan behoefte zijn aan handzame, energiezuinige laptops, er zijn ook computergebruikers die juist het tegenovergestelde zoeken: een notebook dat alle eigenschappen heeft van een volwassen desktopcomputer en toch nog net mee te sjouwen is.

De LG SG-900UP73K is de Hummer onder de draagbare computers. Dit monster met 19 inch beeldscherm werd afgelopen week op een Koreaanse beurs wereldkundig gemaakt. In de behuizing is ruimte voor een 320 GB harde schijf, een snelle videokaart met 256 MB geheugen en een multi dvd-brander. Omdat het scherm zo groot is, is er ook nog plek voor een extra numeriek toetsenbord aan de rechterkant. Prijs en gewicht van dit bakbeest zijn nog niet bekend, maar ga er maar vanuit dat je voor 100 dollar net de adapter kunt betalen.
19 inch laptops zijn niet nieuw, maar in het openbaar zijn ze tot nu toe zijn een zeldzame verschijning. In de trein of het vliegtuig zul je ze in ieder geval niet snel tegenkomen. Het is eerder een investering voor gamers die op een lanparty goed voor de dag willen komen, niet alleen met een groot scherm maar ook met Dolby geluid. (zie afbeelding)dolby_lg_1.jpg