Geschenk dominee

Geschenk dominee Rotterdam, 23 juni. Schilderscollectief ‘Lastplak’ maakt een schildering op de muur van de Pauluskerk. Het is een geschenk en eerbetoon aan dominee Hans Visser, die in de kerk jarenlang opkwam voor daklozen, verslaafden en illegalen. Na de sloop van de kerk, over drie weken, zal de dominee met pensioen gaan. Foto Dirk-Jan Visser (Photo: Dirk-Jan Visser / Rotterdam: 22-06-2007) 'Lastplak' schilders-collectief schildert de muur van de Pauluskerk als geschenk aan Dominee Visser omdat hij na de sloop van de kerk over drie weken, met pensioen zal gaan.
Geschenk dominee Rotterdam, 23 juni. Schilderscollectief ‘Lastplak’ maakt een schildering op de muur van de Pauluskerk. Het is een geschenk en eerbetoon aan dominee Hans Visser, die in de kerk jarenlang opkwam voor daklozen, verslaafden en illegalen. Na de sloop van de kerk, over drie weken, zal de dominee met pensioen gaan. Foto Dirk-Jan Visser (Photo: Dirk-Jan Visser / Rotterdam: 22-06-2007) 'Lastplak' schilders-collectief schildert de muur van de Pauluskerk als geschenk aan Dominee Visser omdat hij na de sloop van de kerk over drie weken, met pensioen zal gaan. Visser, Dirk-Jan