Boksen in schaduw van het Colosseum

Boksen in schaduw van het Colosseum Rome, 23 juni. Boksen in de zwoele open lucht van Rome. Op een steenworp afstand van het Colosseum is een boksring met tribunes opgesteld voor een duel in het halfzwaargewicht tussen de Italiaan Vicenzo Cantatore en de Oekraïner Alexander Gurov. Cantatore zou de confrontatie in het kader van het EBU Championship winnen. Op de foto echter het opwarmertje tussen twee Italianen Stefano Abbatangelo en Gianluca Tamburrini. Zij leveren een gevecht tegen het decor van de Arc van Constatine. Foto AP Italy's Vincenzo Cantatore fights against Ukraine's Alexander Gurov during their EBU Championship Light Heavyweight bout in front of the Arc of Constantine, near the ancient Colosseum, in Rome Friday, June 22, 2007. (AP Photo/Pier Paolo Cito)
Boksen in schaduw van het Colosseum Rome, 23 juni. Boksen in de zwoele open lucht van Rome. Op een steenworp afstand van het Colosseum is een boksring met tribunes opgesteld voor een duel in het halfzwaargewicht tussen de Italiaan Vicenzo Cantatore en de Oekraïner Alexander Gurov. Cantatore zou de confrontatie in het kader van het EBU Championship winnen. Op de foto echter het opwarmertje tussen twee Italianen Stefano Abbatangelo en Gianluca Tamburrini. Zij leveren een gevecht tegen het decor van de Arc van Constatine. Foto AP Italy's Vincenzo Cantatore fights against Ukraine's Alexander Gurov during their EBU Championship Light Heavyweight bout in front of the Arc of Constantine, near the ancient Colosseum, in Rome Friday, June 22, 2007. (AP Photo/Pier Paolo Cito) Associated Press