Ik & mijn hippe outfit (5)

Ik & mijn hippe outfit (5) klik@nrc.nl Diana de Veld: „Op vakantie in India (2001) liet ik mij een sarong aanmeten, in de hoop minder aandacht te trekken op straat. Het werkte averechts. Gelukkig kwam hij later toch nog van pas, als bescherming tegen de smerige lakens in een spotgoedkoop hotel.”
Ik & mijn hippe outfit (5) klik@nrc.nl Diana de Veld: „Op vakantie in India (2001) liet ik mij een sarong aanmeten, in de hoop minder aandacht te trekken op straat. Het werkte averechts. Gelukkig kwam hij later toch nog van pas, als bescherming tegen de smerige lakens in een spotgoedkoop hotel.”

Diana de Veld: „Op vakantie in India (2001) liet ik mij een sarong aanmeten, in de hoop minder aandacht te trekken op straat. Het werkte averechts. Gelukkig kwam hij later toch nog van pas, als bescherming tegen de smerige lakens in een spotgoedkoop hotel.”