Venus

Venus Venus draagt meer het stempel van de schrijver dan van de regisseur, Roger Michell. De film sluit aan bij het terugkerende thema in Hanif Kureishi’s romans en de scenario’s die hij schreef: de tragikomische lotgevallen van de hedendaagse hedonist. Wat gebeurt er met iemand die de behoeften van het lichaam verkiest boven de plichten van gezin en familie? Peter O’ Toole speelt een acteur uit de middenmoot die alleen nog werk kan krijgen als het lijk in ziekenhuisseries. Regie: Roger Michell. Met: Peter O’Toole, Jodie Whittaker. In 8 bioscopen. Venus (2007) Scene uit film
Venus Venus draagt meer het stempel van de schrijver dan van de regisseur, Roger Michell. De film sluit aan bij het terugkerende thema in Hanif Kureishi’s romans en de scenario’s die hij schreef: de tragikomische lotgevallen van de hedendaagse hedonist. Wat gebeurt er met iemand die de behoeften van het lichaam verkiest boven de plichten van gezin en familie? Peter O’ Toole speelt een acteur uit de middenmoot die alleen nog werk kan krijgen als het lijk in ziekenhuisseries. Regie: Roger Michell. Met: Peter O’Toole, Jodie Whittaker. In 8 bioscopen. Venus (2007) Scene uit film NICOLA DOVE / EYEBOX

Venus draagt meer het stempel van de schrijver dan van de regisseur, Roger Michell. De film sluit aan bij het terugkerende thema in Hanif Kureishi’s romans en de scenario’s die hij schreef: de tragikomische lotgevallen van de hedendaagse hedonist. Wat gebeurt er met iemand die de behoeften van het lichaam verkiest boven de plichten van gezin en familie? Peter O’ Toole speelt een acteur uit de middenmoot die alleen nog werk kan krijgen als het lijk in ziekenhuisseries.

Regie: Roger Michell. Met: Peter O’Toole, Jodie Whittaker. In 8 bioscopen.