4 festival

Gastheer Beau van Erven Dorens 28-06-2005, BEAU VAN ERVEN DORENS NA AFLOOP VAN DE PRESENTATIE VAN TALPA. FOTO BAS CZERWINSKI
Gastheer Beau van Erven Dorens 28-06-2005, BEAU VAN ERVEN DORENS NA AFLOOP VAN DE PRESENTATIE VAN TALPA. FOTO BAS CZERWINSKI Czerwinski, Bas

Grote Visie Zoekt Ruimte

Amsterdam, NDSM-terrein. Aanvang 14.00u. Toegang vrij. www.midzomern8.nl

Hoe ziet de kaart van Nederland eruit in 2050? Leeft Nederland dan boven water of zonder water? Deze en andere vragen worden gesteld tijdens het festival Grote Visie Zoekt Ruimte. Met dans, theater, debatten en verbeeldingsruimten waarin een mogelijke toekomst van Nederland wordt uitgebeeld. Beau van Erven Dorens is gastheer. Het festival over duurzaamheid, ruimte en de toekomst van Nederland begint al om 14.00 uur, maar duurt tot zonsopgang.