6 heuptas

Weg met suffe heuptassen
Weg met suffe heuptassen

Beltbag

www.huisteilcreaties.nl, vanaf 9,50 euro excl. verzendkosten.

Heuptassen hebben doorgaans een nogal suf imago. Ze bungelen vaak voor de buik van toeristen of worden gedragen door actieve 65-plussers. Maar het ziet ernaar uit dat het handige tasje, in een ietwat andere vorm, een ware modetrend wordt. De belt bag, een portemonneetje dat aan een riem bevestigd kan worden, is al bij diverse modeketens verkrijgbaar. De internetwinkel Huisteil creaties verkoopt unieke beltbags met een hippe retroprint. De accessoire is erg handig bij het uitgaan. In plaats van te zeulen met een overvolle handtas kan je waardevolle spullen als geld, een pinpas en legitimatie zo op je lijf dragen. Vind je de portemonnee-aan-je-riem-trend niet bepaald stijlvol, maar ben je wel fan van retrospullen? Bij Huisteil creaties kan je ook ‘gewone’ portefeuilles, riemen en andere accessoires met een jaren zeventig en tachtig tintje bestellen. (RH)