4 Optreden

Jan Rot Foto Vincent Mentzel Jan Rot (1957),schrijver,zanger,musicus,componist in zijn werkkamer in Ossendrecht. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Ossendrecht, 31 januari 2007
Jan Rot Foto Vincent Mentzel Jan Rot (1957),schrijver,zanger,musicus,componist in zijn werkkamer in Ossendrecht. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Ossendrecht, 31 januari 2007 Mentzel, Vincent

Jan Rot

Rotterdam: Rotterdamse Schouwburg. Aanvang: 20.00u. Entree 12,50 euro

Op zijn enige vrije dag van de Doe Maar-musical, tussen een serie uitverkochte optredens in Carré en het Oude Luxor, haalt zanger, liedjesschrijver en vertaler Jan Rot, speciaal voor Poetry International Festival, in een avondvullend programma, zijn eigen repertoire overhoop. Hij zingt op muziek gezette gedichten van Lodeizen, Reve of Campert, zijn vertalingen van Heine en eigen teksten. Aan de piano Jakob Klaasse en op klarinet en percussie Sandra Mirabal.