W960: nieuw walkman-wonder van Sony Ericsson

Van buiten simpel en stijlvol, van binnen tjokvol multimedia-features. Ze mogen er dus zijn, de nieuwe Walkman-telefoons van Sony Ericsson. De W960 en de W910 werden afgelopen weekend wereldkundig gemaakt: allebei gsm’s die je behalve om te bellen gebruikt om onderweg muziek te luisteren. Verbeteringen met de vorige reeks zijn ondersteuning voor WiFi en HSDPA

SE_W960.jpgVan buiten simpel en stijlvol, van binnen tjokvol multimedia-features. Ze mogen er dus zijn, de nieuwe Walkman-telefoons van Sony Ericsson. De W960 en de W910 werden afgelopen weekend wereldkundig gemaakt: allebei gsm’s die je behalve om te bellen gebruikt om onderweg muziek te luisteren.

Verbeteringen met de vorige reeks zijn ondersteuning voor WiFi en HSDPA en meer geheugen. Het topmodel, de W960, heeft behalve een zilveren randje ook 8 GB waarop je een behoorlijke muziekverzameling kwijt kunt. De play- en forwardknoppen hebben ook een logischer plek gekregen. Niet met een schuif aan de zijkant of een wiebelend pookje bovenop, maar in de vorm van grote toetsen, pal onder het 240×320 pixels grote scherm. Standaard is een draadloos bluetooth headsetje meegeleverd. Beschikbaar vanaf najaar 2007.
Kijk hier voor alle specificiaties van de W960.