1 uit eten met iens

De Watergeus

Noorden, Simon van Capelweg 10,

Telefoon (0172) 408 398

Keuken open 12.00-16.00u., 17.30-21.30u., zo-ma gesloten.

Frans/regionaal

Gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 34,00 euro

Categorie: biologisch

Schitterend gelegen aan de Nieuwkoopse plassen, waar het zowel in de zomer als de winter genieten is van het uitzicht. Overnachten is ook voor de ‘Bob’ aan te bevelen: ’s ochtends wakker worden met geweldig uitzicht over het water! Jammer dat het in de zomer regelmatig gesloten is in verband met bruiloften, maar ach, geef ze eens ongelijk.

Uitstekend | De leveranciers staan terecht op de menukaart vermeld. De keuken kenmerkt zich door terughoudendheid, waardoor de kwaliteit van de ingrediënten voor zich kan spreken. De wijnkaart is mooi gevarieerd, met apart een aantal wat duurdere wijnen. De bediening is vriendelijk en adequaat. Kortom, een absolute aanrader. (30-04-2007 L. S. te Noorden)

Uitstekend | Genoten van het menu Lady Chef! Maar liefst zeven gangen met telkens kleine verrassende gerechten. De bediening is jong (uitstraling van stagiaires), maar goed geïnstrueerd met persoonlijke aandacht. Zonder meer een aanrader! (07-03-2007 J. L. te Zoetermeer)