Holland Festival

Holland Festival De sopraan Barbara Hannigan en de bas Robert Holl soleren in Quatre chants pour franchir le seuil, een combinatie van liederencycli van Gerard Grisey en Moesorgski over sterven en dood, begeleid door de Radio Kamer Filharmonie o.l.v. Reinbert de Leeuw met een mise en espace van Festivaldirecteur Pierre Audi. Anna Caterina Antonacci zingt in Era la notte geënscenereerde madrigalen. Quatre Chants: 15 juni 20u30; Era la notte 20, 21 juni 20u30 Muziekgebouw aan ’t IJ Amsterdam res 020 7882000 Barbara Hannigan photo: Marco Borggreve always credit name photographer
Holland Festival De sopraan Barbara Hannigan en de bas Robert Holl soleren in Quatre chants pour franchir le seuil, een combinatie van liederencycli van Gerard Grisey en Moesorgski over sterven en dood, begeleid door de Radio Kamer Filharmonie o.l.v. Reinbert de Leeuw met een mise en espace van Festivaldirecteur Pierre Audi. Anna Caterina Antonacci zingt in Era la notte geënscenereerde madrigalen. Quatre Chants: 15 juni 20u30; Era la notte 20, 21 juni 20u30 Muziekgebouw aan ’t IJ Amsterdam res 020 7882000 Barbara Hannigan photo: Marco Borggreve always credit name photographer Borggreve, Marco

De sopraan Barbara Hannigan en de bas Robert Holl soleren in Quatre chants pour franchir le seuil, een combinatie van liederencycli van Gerard Grisey en Moesorgski over sterven en dood, begeleid door de Radio Kamer Filharmonie o.l.v. Reinbert de Leeuw met een mise en espace van Festivaldirecteur Pierre Audi. Anna Caterina Antonacci zingt in Era la notte geënscenereerde madrigalen.

Quatre Chants: 15 juni 20u30; Era la notte 20, 21 juni 20u30 Muziekgebouw aan ’t IJ Amsterdam res 020 7882000