Dertien Rijen

Dertien Rijen Onder de naam Dertien rijen spelen het Barre Land en Discordia divers repertoire in Amsterdam. Iedere avond is er wat anders te zien, traditiegetrouw is vooraf niet duidelijk wat. In de laatste week wordt in ieder geval gespeeld: de 19e-eeuwse schrijver Kotzebue, alsmede Franz Xavier Kroetz, Botho Strauss, Der Jasager/ Der Neinsager van Brecht, en als late night special het Japanse Noh-spel De IJzeren kroon van Kanawa. Als entr’acht is het doorgezaagde weesmeisje geboekt. T/m 16 juni Frascati, Amsterdam. Inl. www.dertienrijen.nl. Foto Bert Nienhuis
Dertien Rijen Onder de naam Dertien rijen spelen het Barre Land en Discordia divers repertoire in Amsterdam. Iedere avond is er wat anders te zien, traditiegetrouw is vooraf niet duidelijk wat. In de laatste week wordt in ieder geval gespeeld: de 19e-eeuwse schrijver Kotzebue, alsmede Franz Xavier Kroetz, Botho Strauss, Der Jasager/ Der Neinsager van Brecht, en als late night special het Japanse Noh-spel De IJzeren kroon van Kanawa. Als entr’acht is het doorgezaagde weesmeisje geboekt. T/m 16 juni Frascati, Amsterdam. Inl. www.dertienrijen.nl. Foto Bert Nienhuis Nienhuis, Bert

Onder de naam Dertien rijen spelen het Barre Land en Discordia divers repertoire in Amsterdam. Iedere avond is er wat anders te zien, traditiegetrouw is vooraf niet duidelijk wat. In de laatste week wordt in ieder geval gespeeld: de 19e-eeuwse schrijver Kotzebue, alsmede Franz Xavier Kroetz, Botho Strauss, Der Jasager/ Der Neinsager van Brecht, en als late night special het Japanse Noh-spel De IJzeren kroon van Kanawa. Als entr’acht is het doorgezaagde weesmeisje geboekt.

T/m 16 juni Frascati, Amsterdam. Inl. www.dertienrijen.nl.