6 CD

In de wacht...leuk!
In de wacht...leuk!

On hold at KesselsKramer

Cd te koop via www.kesselskramerpublishing.com, 13 euro

De Vier jaargetijden van Vivaldi of The Beatles uitgevoerd door een ellendig symfonieorkest – veel bedrijven trakteren bellers die ‘in de wacht staan’ op niks-aan-de-handmuziek. Hét recept, volgens het Amsterdamse communicatiebureau KesselsKramer, om zelfs de meest vriendelijke klant in kort tijdsbestek te veranderen in een agressieve hork. Bij KesselsKramer is wachten niet vervelend. Het bureau vergast wachtenden niet op dreinerige liftmuziek, maar op een ontsnapte lama die het reclamebureau op stelten zet, of op parodieën op Amerikaanse jingles. Bijvoorbeeld voor een afhaalpizza, een beautysalon of een kaaspaleis. Ongein, maar vrolijke ongein. Sommige bellers vragen zelfs of ze nog even in de wacht mogen staan voor ze worden doorverbonden. Als relatiegeschenk heeft KesselsKramer een cd gemaakt met de tien meest memorabele tunes. (AR)