1 uit eten met iens

Silex

Amsterdam, Daniël Stalpertstraat 93,

Telefoon (020) 620 59 59

Keuken open 18.00-22.00 u., zo-ma gesloten

Frans, gemiddelde prijs drie gangen à la carte 34,50 euro

Categorie: biologisch

De gevarieerde kaart biedt huisgemaakte pastrami en heerlijke coquilles met pancetta. Ook fantastisch biologisch vlees en een goddelijke risotto staan op het menu. Hoewel door sommigen als traag ervaren, is de service persoonlijk en wordt geluisterd naar de mening van de gasten. Wijn is duidelijk een passie van de restaurantmanager.

uitstekend | Je wordt gastvrij onthaald. De sfeer is intiem, strak en toch romantisch. Kort samengevat: genoten van de inrichting, het personeel en vooral van heerlijk eten. (02-04-2007 M. L. te Amsterdam)

redelijk | Er is valet parking, wat in de Pijp een luxe is. Het eten is echt heerlijk, prachtig opgediend en geen muizenporties. Alleen viel het mij tegen dat er niemand was die wist welke wijn het beste bij de gerechten paste. Ik vind ambiance erg belangrijk en vind de donkere omgeving iets onaangenaams hebben. Verder waren er nog maar vier andere gasten, wat in zo'n groot restaurant een beetje eenzaam aanvoelt. (15-03-2007 M. P. te Huizen)