Overige films

Entrapment (Jon Amiel, 1999, Engeland/VS/Duitsland). Romantische thriller met Sean Connery als meesterdief en Catherine Zeta-Jones als verzekeringsagente. SBS6, 20.30-22.30u.

Carrie (Brian De Palma, 1976, VS). Succesvolle griezelthriller met onstuimige finale. Muizige Sissy Spacek neemt langs telekinetische weg wraak op pesterige schoolgenoten en repressief religieuze moeder (Piper Laurie). Ook met Amy Irving en een debuterende John Travolta. RTL7, 22.45-0.45u.

Last Orders (Fred Schepisi, 2001, Engeland/Duitsland). Met Booker Prize bekroonde roman van Graham Swift lag ten grondslag aan deze intelligente, voorbeeldig gespeelde ensemblefilm waarin oude Britse pubkameraden terugblikken op hun levens en hun vriendschappen in de afgelopen vijftig jaar. Met Michael Caine, Tom Courtenay, Bob Hoskins, David Hemmings. BBC1, 0.15-2.00u.