Een anti-Paris Hilton lied

ANTI-PARIS affiche dat bij protestlied hoort www.goawayparis.com www.goawayparis.com
ANTI-PARIS affiche dat bij protestlied hoort www.goawayparis.com www.goawayparis.com

Ik denk dat ik het wel gehad heb met het internet. Het is natuurlijk heerlijk en fijn dat bepaalde mensen nu te allen tijde hun mening kunnen spuien, maar het brengt ook veel poep met zich mee, zoals Citizens for a Better America. Ze willen Paris Hilton weghebben, en ik houd van haar.

Ik houd niet eens van haar op de kijk-mij-ironisch-zijn-manier, maar echt. Ze geeft toe dat ze dom is en is, ook al draagt ze pruikjes en vijftien kilo make-up, de minst pretentieuze persoon op aarde.

Ik zie Paris Hilton niet rondlopen met een semi-intellectuele bril terwijl ze die niet nodig heeft en een boek van Kafka terwijl ze zich amper door Harry Potter heen kan worstelen.

De meneer in de clip zingt met snerpende stem dat hij Paris weg wilt hebben omdat ze ‘nikker’ zei. Waarom? Ik durf er mijn kleine teen voor te verwedden dat ieder mens op aarde het woord nikker wel eens in de mond heeft genomen, al was het maar in je eentje met de stofzuiger aan zodat de buren het niet horen en veel gegiechel achteraf.

Vervolgens jammert hij dat ze seks heeft op zijn computerbeeldscherm. Nou en?

Met zijn zonnebril en zijn spekkop doet hij denken aan de vuigste kinderlokker van de speeltuin en het zou me niks verbazen als hij veel naardere dingen op zijn computer heeft staan dan een seksende Paris Hilton.

Laten we Paris Hilton als ze uit het gevang komt een grote knuffel geven en haar vooral haar gang laten gaan. Anders verveel ik me ook maar weer.

rijk visser (15) www.spunk.nl