5 theater

Spectaculaire totaalbelevenis Zimbrabim’s Sensual NightCircus Amsterdam. Prijs: 10 euro incl. Stolichnaya cocktail, 22,50 euro incl. zigeunermaaltijd. Inl: zimbrabim.nl Zimbrabim’s Sensual NightCircus heeft de sfeer van een theaterfestival vol extravagante figuren van het nachtleven. De circustent wordt omgetoverd tot een ouderwetse jaren-’20-nachtclub met live blues muziek, waar je verhalen te horen krijgt over het melancholische circusleven. Je kunt zelf bepalen wat je wilt ervaren door acts te bestellen van de theatermenukaart. Spectaculaire totaalbelevenis
Spectaculaire totaalbelevenis Zimbrabim’s Sensual NightCircus Amsterdam. Prijs: 10 euro incl. Stolichnaya cocktail, 22,50 euro incl. zigeunermaaltijd. Inl: zimbrabim.nl Zimbrabim’s Sensual NightCircus heeft de sfeer van een theaterfestival vol extravagante figuren van het nachtleven. De circustent wordt omgetoverd tot een ouderwetse jaren-’20-nachtclub met live blues muziek, waar je verhalen te horen krijgt over het melancholische circusleven. Je kunt zelf bepalen wat je wilt ervaren door acts te bestellen van de theatermenukaart. Spectaculaire totaalbelevenis

Zimbrabim’s Sensual NightCircus

Amsterdam. Prijs: 10 euro incl. Stolichnaya cocktail, 22,50 euro incl. zigeunermaaltijd. Inl: zimbrabim.nl

Zimbrabim’s Sensual NightCircus heeft de sfeer van een theaterfestival vol extravagante figuren van het nachtleven. De circustent wordt omgetoverd tot een ouderwetse jaren-’20-nachtclub met live blues muziek, waar je verhalen te horen krijgt over het melancholische circusleven. Je kunt zelf bepalen wat je wilt ervaren door acts te bestellen van de theatermenukaart.