5 supermodel

Next male topmodel? Foto AFP A model parades a leather hooded outfit by Sydney-based apparel label 'Thousand Reasons' during Australian Fashion Week in Sydney, 02 May 2007. The annual event allows the creme of Australia's fashion designers to showcase their 2007/08 spring and summer collections to domestic and international buyers. AFP PHOTO/Torsten BLACKWOOD
Next male topmodel? Foto AFP A model parades a leather hooded outfit by Sydney-based apparel label 'Thousand Reasons' during Australian Fashion Week in Sydney, 02 May 2007. The annual event allows the creme of Australia's fashion designers to showcase their 2007/08 spring and summer collections to domestic and international buyers. AFP PHOTO/Torsten BLACKWOOD AFP

Make me a supermodel

Net 5, zondag, 18.35-19.35u.

Eindelijk een modellenwedstrijd waaraan ook mannen kunnen meedoen. Net 5 zendt vanaf zondag iedere week Make me a supermodel uit. Behalve dat aan deze wedstrijd ook mannen mogen meedoen, is er weinig verschil tussen deze serie en de modellenwedstrijden die al op televisie zijn, zoals America’s Next Topmodel. Ook in Make me a supermodel strijden modellen in spe om een contract bij een modellenbureau. Uiteindelijk blijven er vijf vrouwen en vijf mannen over. Deze tien finalisten betrekken een villa en krijgen opdrachten die moeten bepalen of ze geschikt zijn voor het harde vak van fotomodel. Iedere week is er een eliminatie en wordt iemand naar huis gestuurd. Meer van hetzelfde dus, maar dergelijke programma's zijn zo populair dat er best nog een bij kan. Het is jammer voor de mannen in ons land, maar een Nederlandse versie staat nog niet gepland. (AP)