1 Uit eten met iens

Huson

Rotterdam, Scheepstimmer-

manslaan 14

Telefoon (010) 413 03 71

Keuken open 12.00-21.30u., za-zo gesloten

Internationaal, gemiddelde prijs drie gangen à la carte 38,00 euro

Categorie: hip

Huson is een feest. Niet alleen voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. Naast de klassiekers als de bouillabaisse en de garnalenkroketjes geniet je hier van een risotto met een gepocheerd ei of gegrilde sardines met tomaat, basilicum en een zoetzure venkel. De bediening is attent. De gastvrouw weet nog wat je drinkt als je er voor de tweede keer komt.

Goed | Lekker gegeten, ze maken leuke combinaties met het eten. De makreel met een sorbet vooraf was heel spannend. De bediening was vriendelijk, maar soms iets te netjes en te oppervlakkig. Leuke plek met een echt stadsgevoel. (02-03-2007 M. K. te Rotterdam)

Uitstekend | Huson is een beetje een verborgen geheimpje. Ik nodig regelmatig mensen uit en veel van mijn vrienden zijn er nooit eerder geweest. Zij worden onvoorstelbaar verrast. Huson is al een tijd van hoogstaand niveau. De bediening is geweldig en qua eten is er een zeer gevarieerd aanbod, of je je nu laat verrassen of iets van de kaart neemt! (12-04-2007 R. T. te Rotterdam)