Luchtballon landt op schuur

Luchtballon landt op schuur Geldermalsen, 7 juni. Op de schuur van een woning in Geldermalsen is gisteren een luchtballon geland. Van de negen inzittenden raakten er drie gewond. Zij werden in het ziekenhuis opgenomen. Een vrouw ligt op de intensive care. De ballon was opgestegen in Amersfoort. De piloot wilde landen in een maisveld maar raakte een container, vervolgens het huis en kwam uiteindelijke op de schuur terecht. Een van de passagiers werd bij de ruwe landing uit de mand geslingerd. Een ander brak een rib. Volgens de politie was een technisch mankement of een bedieningsfout de oorzaak van het ongeval. De brandweer heeft het gevaarte van het dak afgehaald. De Inspectie van Verkeer en Waterstaat doet onderzoek naar het voorval. Mogelijk vond het ongeval na zonsondergang plaats. Ballonnen mogen dan niet meer in de lucht zijn. Foto WFA Geldermalsen; Om vijf voor tien is in de Prinses Julianastraat een luchtballon op een huis geland. Het was de bedoeling om in een maisveld in de buurt te landen. Er zaten zes mensen in de mand waar van er twee gewond zijn geraakt een met brandwonden. Er wordt een onderzoek in gesteld naar de oorzaak van dit ongeval. Foto William Hoogteyling
Luchtballon landt op schuur Geldermalsen, 7 juni. Op de schuur van een woning in Geldermalsen is gisteren een luchtballon geland. Van de negen inzittenden raakten er drie gewond. Zij werden in het ziekenhuis opgenomen. Een vrouw ligt op de intensive care. De ballon was opgestegen in Amersfoort. De piloot wilde landen in een maisveld maar raakte een container, vervolgens het huis en kwam uiteindelijke op de schuur terecht. Een van de passagiers werd bij de ruwe landing uit de mand geslingerd. Een ander brak een rib. Volgens de politie was een technisch mankement of een bedieningsfout de oorzaak van het ongeval. De brandweer heeft het gevaarte van het dak afgehaald. De Inspectie van Verkeer en Waterstaat doet onderzoek naar het voorval. Mogelijk vond het ongeval na zonsondergang plaats. Ballonnen mogen dan niet meer in de lucht zijn. Foto WFA Geldermalsen; Om vijf voor tien is in de Prinses Julianastraat een luchtballon op een huis geland. Het was de bedoeling om in een maisveld in de buurt te landen. Er zaten zes mensen in de mand waar van er twee gewond zijn geraakt een met brandwonden. Er wordt een onderzoek in gesteld naar de oorzaak van dit ongeval. Foto William Hoogteyling WFA