1 Uit eten met iens

Lemonia

Utrecht, Amsterdamsestraatweg 701e

Telefoon (030) 243 99 99

Keuken open 11.00-23.00u. Grieks/Mediterraan

Gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 30,00 euro

Categorie: hip

Eindelijk een hippe Griek! De liefhebber kan hier de hele avond genieten van kleine gerechten die tussen Grieks en mediterraan inzitten. De kaart biedt aparte gerechten, helaas weet de bediening hierover niet veel te vertellen. Tijdens het eten word je geëntertaind met live muziek en na het eten kun je op de loungebank neerploffen voor een drankje.

uitstekend | Wat een Griekse verrassing! We werden verrast met zalige gangen en heerlijke wijn buiten de kaart. Service was top, aandacht voor de kleine details. Wij komen terug. (10-05-2007 Y. W. te Antwerpen)

Goed | Mooi, lekker en funky restaurant, meer allure dan ik van Utrecht gewend ben. We hebben verschillende kleine gerechten en salades genomen. Erg vers en smakelijk. De trotse eigenaar bediende ons en gaf leuke achtergrondverhalen. Het dessert hebben we even aan ons voorbij laten gaan, komt een volgende keer wel. (04-05-2007 M. D. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens