7 Reünie

Net zo succesvol als ‘Friends’? The Class Televisieserie cast
Net zo succesvol als ‘Friends’? The Class Televisieserie cast

The Class

Net 5, 23.25-0.00 u.

Ethan organiseert voor zijn verloofde een reünie met al haar oud-klasgenoten van de middelbare school. De verrassing pakt minder goed uit dan verwacht en zijn verloofde dumpt Ethan in het bijzijn van alle klasgenoten. De eerste aflevering van The Class doet op papier nog het meest denken aan een niet zo geslaagde aflevering van Klasgenoten. Toch moet deze serie het nieuwe comedysuccesnummer van NET 5 worden. Alle ingrediënten voor een hit zoals Friends zijn aanwezig. De schrijver van The Class is David Crane, een van de schrijvers van Friends. Ook in The Class volgen we het wel en wee van een groep eindtwintigers. In Amerika werd kritiek geuit op het blanke karakter van de serie. Net als bij Friends. The Class won in 2006 een People’s Choice Award voor beste nieuwe comedy. Friends won dezelfde prijs in 1995. Een verschil met Friends? CBS stopte The Class al na één seizoen. (AP)

Met bijdragen van Renée Heidekamp, Marjolein Marchal, Anne-Marie van der Poel en Irene de Vette