6 klokkijken

Een echte Kalashnikov horloge
Een echte Kalashnikov horloge

Horloge shoppen

www.wereldhorloges.nl, prijs varieert, verzendkosten 5,50 euro

„Wat voor klokkie heb jij?” blijkt een vraag te zijn die mannen van rond de dertig elkaar geregeld stellen. Waarom, vraag je je af. Een klok, ofwel horloge, zegt veel over je. Heb je klasse, heb je stijl? Je horloge verraadt het. Belangrijk dus om voor de dag te komen met een degelijk zo niet indrukwekkend model. Hoe kom je eraan? Winkelstraten afstruinen in de hoop een mooi horloge tegen te komen is een tijdrovende onderneming. Veel makkelijker is het om thuis een blik te werpen op de grootste horlogewebwinkel van de Benelux. Met ruim 2.500 modellen op voorraad moet je daar kunnen slagen. Met een budget in je hoofd, zoek je binnen de verschillende prijscategorieën. Heb je een mooi model gevonden? Pas ’m online, door de breedte van je pols en het model horloge in te vullen. Ook voor accessoires als horlogebandjes kun je er terecht. (MM)