Opinie

Hiv Hiv Hoera

Youp

Ik moet bekennen dat ik ook vaak naar die seksfeestjes van die Groningse nichten ging. Supergezellig. De eerste keer vroeg ik of ik condooms mee moest nemen, maar mij werd uitgelegd dat dat niet hoefde. We werden ingeënt. Toen ik vertelde dat ik bang was voor prikjes, werd ik onmiddellijk gerustgesteld. Het deed geen au want het ging onder narcose.

Goed geregeld toch? Ik kan niet anders zeggen dan dat de feestjes heerlijk waren. Met vijf onbekenden in een donkere kamer. En maar rukken en plukken aan elkaar. Seks met vijf mannen tegelijk vind ik altijd lekker overzichtelijk. Dan weet je wie je al gehad hebt. De avonden met twintig zijn verwarrend. Dan neem je soms iemand dubbel, terwijl je een ander per ongeluk vergeet en dat geeft scheve gezichten. Nee, qua seks gaat er niks boven Groningen. Wel jammer dat ik er thuis niks over kan vertellen. Mijn vrouw weet namelijk niet dat ik een condoomloze weekendnicht ben.

Het beste orgasme was die keer toen op het hoogtepunt mijn nieren uit mijn lijf spatten en dat die diezelfde avond bij BNN verloot werden. Ik heb toen een van mijn eigen nieren teruggewonnen. Want toen ik ze allebei verloren had was ik natuurlijk zelf ook patiënt. Echt fantastisch.

Totaal gedrogeerd en uitgewoond reed ik die avond terug naar Amsterdam waar ik bij een collega-cabaretier nog even wat coke en blote kleuters in mijn neus heb gestopt. We hebben lang gediscussieerd wat kinderporno was. Hij vindt dat je kinderen van boven de vijf moet zien als volwassenen. Als je je eigen veters kan strikken dan weet je wat je doet. Hierna hebben we in zijn studio een hilarische aflevering van Radio Bergeijk opgenomen. De beste grap was een blote Kinderen voor Kinderen.

In diezelfde aflevering werd ik ook nog door twee Brabantse pubers op mijn bek getikt. Hard? Viel wel mee. Alleen mijn jukbeen, neus en oogkas waren gebroken. Of het pijn deed? Nee, het was vooral irritant. Ik was namelijk net mijn eigen vriendin in elkaar aan het beuken en het is hinderlijk als je daarbij gestoord wordt.

Totaal in de war zat ik in dezelfde uitzending even later tussen allerlei Noord-Hollandse Statenleden en voor ik het wist had ik een of ander vaag stembiljet voor me liggen. Ik moest een naam aankruisen. Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Ik vond meerdere personen op het papiertje sympathiek, dus heb ik er zeven aangekruist. Hoorde later dat mijn stem ongeldig was en dat er nu geen dieren in de Eerste Kamer komen. Moest dat in Den Haag komen uitleggen.

Daar vond ik wat vuilniszakken, die van de koningin bleken te zijn. Op een papiertje las ik dat Trix geen ganzenlever meer gaat serveren tijdens officiële etentjes bij haar thuis. Waarom niet? Omdat de ganzen gemarteld worden. Ik wist dat niet. Vroeger kregen ze een trechter op hun snavel en werd er een paar kilo maïspap in gedonderd. Tegenwoordig gaat het met een hogedrukspuit. Of dat nieuws is? De koningin kon dat niet weten. Deze martelpraktijken zijn pas sinds begin deze week bekend. Heel goed dat ze zo alert reageert.

Verder vond ik een afschrift van een brief van onze vorstin aan de KNVB waarin ze Henk Kesler voorstelt dat de scheidsrechters komend seizoen verplicht elke week een buitenspeldoelpunt tegen AZ goedkeuren, zodat Louis los kan op de persconferentie. Verder stelt ze voor dat ook de persconferenties van Louis voortaan twee keer drie kwartier duren en dat ze live op Talpa worden uitgezonden. Onze vorstin voorspelt het noodlijdende zendertje veel kijkers.

Of ik gek geworden ben? Vorige week hoorde ik op de radio een reportage vanuit de RAI waar mensen konden stemmen wie de leukste hond van Nederland werd! Baasjes liepen met spandoeken of hadden een tekst op hun jack geschreven. Stem op Woef! Nummer 199. Het is gebeurd. Echt gebeurd. En een journalist heeft er verslag van gedaan. En ik heb het gehoord en laat het u nu weten. Wordt het geen tijd voor een collectieve zelfmoord? Dat we alle kooien van alle dierentuinen openzetten en ons massaal laten oppeuzelen. Schijnt seksueel ook heel lekker te zijn.