The Who

Foto AFP Fabrice Coffrini Roger Daltrey (L) and Peter Townshend of the famous English rock band The Who performs on the main stage during the 31th edition of the Paleo Festival, late 20 July 2006 in Nyon. The Paleo open-air music festival, the largest in the western part of Switzerland runs from 18 to 23 July. The Who are on a world tour, that will last into 2007. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI AFP

Bijna een kwart eeuw na het voorlaatste album It’s hard keert The Who of wat er van over is terug met een nieuw album en tournee. Drummer Keith Moon en bassist John Entwhistle zijn dood, maar de twee overgebleven bandleden en hun huurmuzikanten borduren overtuigend voort op de powerakkoorden van Won’t get fooled again, ballads in de sfeer van Behind blue eyes en de spirituele thema’s die Pete Townshend en Roger Daltrey najoegen met Tommy en Quadrophenia.

5 juni 20u Ahoy, Rotterdam. Res 0900-2352469