Meesterpianisten

De serie Meesterpianisten in het Amsterdamse Concertgebouw besluit het 20ste seizoen met drie concerten op achtereenvolgende zondagavond. Het concert van de Portugese pianiste Maria João Pires op 3 juni is uitverkocht, al kan men een last-minutekaart proberen te krijgen. Op 10 juni speelt Jevgeni Kissin (3 juni ook in Vredenburg, Utrecht). Op 17 juni speelt Alfred Brendel (Haydn, Beethoven, Schubert, Mozart).

De serie Meesterpianisten in het Amsterdamse Concertgebouw besluit het 20ste seizoen met drie concerten op achtereenvolgende zondagavond. Het concert van de Portugese pianiste Maria João Pires op 3 juni is uitverkocht, al kan men een last-minutekaart proberen te krijgen. Op 10 juni speelt Jevgeni Kissin (3 juni ook in Vredenburg, Utrecht). Op 17 juni speelt Alfred Brendel (Haydn, Beethoven, Schubert, Mozart).

Concertgebouw Amsterdam Res. 020 6718345; MC Vredenburg Utrecht Res 030 2314544