Las Palmas

Trek een cirkel met een straal van 1,5 kilometer en ga op zoek naar foto’s die in de loop der jaren binnen die omtrek zijn gemaakt. Het is het uitgangspunt van Panorama Las Palmas in het Nederlands Fotomuseum aan de Wilhelminakade in Rotterdam met foto's over de aanleg van kades en spoorbruggen, een winterzon snerpend over het water en zwaaiende emigranten. Ook te zien Dutch Eyes een overzicht over de Nederlandse fotografie. Cornelis Nieuwland, ‘Het vrachtschip Sommelsdijk van de Holland-America Lijn in brand in de Maashaven’, 1910 Nieuwland, Cornelis

Trek een cirkel met een straal van 1,5 kilometer en ga op zoek naar foto’s die in de loop der jaren binnen die omtrek zijn gemaakt. Het is het uitgangspunt van Panorama Las Palmas in het Nederlands Fotomuseum aan de Wilhelminakade in Rotterdam met foto's over de aanleg van kades en spoorbruggen, een winterzon snerpend over het water en zwaaiende emigranten. Ook te zien Dutch Eyes een overzicht over de Nederlandse fotografie.

Dutch Eyes t/m 26 aug en Panorama Las Palmas t/m 2008 Ned Fotomuseum, Wilhelminakade 332, Rotterdam. Di-vr 10-17u, za en zo 11-17u